آخرین خبرها
خانه / مجله ها / مجله آشپزی / نکاتی برای خوشمزه درست کردن سوپ

نکاتی برای خوشمزه درست کردن سوپ

cooking-soup

هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید.

در فصل سرما، یکی از غذاهایی که زیاد تهیه می شود، سوپ است. اما در تهیه این غذای ساده گاهی خیلی اشتباه رخ می دهد. برای آماده کردن یک سوپ خوب به نکات زیر توجه کنید.

* جوشاندن تا پخت آرام: هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.

* استفاده نکردن از میزان کافی ادویه: هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست. پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.

* توجه نکردن به غلظت سوپ: در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.

منبع : سلامت نیوز

Share

درباره‌ Admin

Admin
درود بر تمام دوستان عزیز سجاد هستم ، تا جایی که بتونم براتون مطالب جذاب و دیدنی میذارم و ممنون میشم که شما دوستان هم در این راه راهنمایی و همراهیم کنید .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

معادله امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.