آخرین خبرها
خانه / مجله ها / مجله آشپزی / طرز تهیه ی خورشت کرمانشاهی ونوشک

طرز تهیه ی خورشت کرمانشاهی ونوشک

cooking-venoshak

این خورشت با استفاده از ونوشک تهیه می شود و کرمانشاهیان علاقه خاصی به این غذا دارند.

طرز تهیه این خورشت کرمانشاهی را با هم ببینیم:

مواد لازم برای هر نفر :
گوشت قیمه مرغ یا گوساله   ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
ونوشک   نصف لیوان
گوجه فرنگی   ۱ عدد
زعفران دم کرده   به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه  به میزان لازم
روغن زیتون  ۱ قاشق غذا خوری
پیاز  ۱ عدد

طرز تهیه :

گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید . زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید.

ونوشک را میتوانید به صورت خوشه کوچک در آورده یا کاملا از خوشه جدا کنید .دو تصویر با گوشت مرغ و گوساله و ونوشک پاک شده و خوشه ای برایتان گذاشتم .

منبع : جام نیوز

Share

درباره‌ Admin

Admin
درود بر تمام دوستان عزیز سجاد هستم ، تا جایی که بتونم براتون مطالب جذاب و دیدنی میذارم و ممنون میشم که شما دوستان هم در این راه راهنمایی و همراهیم کنید .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

معادله امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.